Mesyuarat Agung PIBG SKSI 2016

Tuesday, February 9, 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Sukacita dimaklumkan bahawa PIBG SK Saujana Indah, Nibong Tebal Pulau Pinang, akan mengadakan Mesyuarat Agung ke-15 pada Sabtu, 20 Februari 2016, bermula 8.30 pagi di Dewan Lavendar SKSI.

Sehubungan dengan ini, kami amat berbesar hati untuk menjemput semua ahli PIBG SKSI (para ibu-bapa/waris murid SKSI dan guru SKSI) ke mesyuarat tersebut.

Surat Jemputan Rasmi boleh dicapai pada salah satu daripada dua pautan ini: PDF atau Word.

Ahli-ahli PIBG juga dialu-alukan untuk memberikan sebarang soalan, pandangan, dan/atau cadangan sebelum mesyuarat tersebut dijalankan, terutamanya idea yang bertujuan untuk menambahbaik kualiti pembelajaran dan pendidikan di SKSI. Sebarang usul daripada tuan-tuan/puan-puan boleh dituliskan di ruang "Usul" yang dilampirkan bersama Surat Jemputan Rasmi yang boleh didapati di atas.

Borang Usul yang telah lengkap diisi boleh diserahkan sendiri ke Pejabat SKSI, atau di hantar melalui anak kepada guru kelas, selewat-lewatnya pada Selasa, 16 Februari 2016 (dilanjutkan daripada tarikh asal 12 Februari yang dinyatakan di Borang Usul), atau di emelkan ke alamat pibgsksi2015@gmail.com. Sebarang soalan/pandangan/cadangan dari tuan-tuan dan puan-puan kami dahului dengan ucapan terima kasih.

Kami berharap kedatangan beramai-ramai tuan-tuan dan puan-puan ke Mesyuarat Agung ini akan dapat memeriahkan lagi majlis utama ini, di samping bersama-sama berusaha untuk meningkatkan lagi kualiti pendidikan yang anak-anak kita terima di SKSI.

Sekian, terima kasih.
YDP PIBG SKSI 2015/2016

Post a Comment

  © Designed and managed by zmk. Modified from OBT 2012

Back to TOP